Vélemények

“Az interneten böngészve találtam Önre, manuálterápiával foglalkozó gyógytornászt kerestem Szegeden. Jártam korábban már gyógytornásznál, de mást szerettem volna kipróbálni. A honlapját részletesen átbogarásztam, és szimpatikus volt a maga nemes egyszerűségében igényes weboldal, a betegek tapasztalatai, írásai Önről. Viszonylag gyorsan biztosított, Rövid idő elteltével már nem volt kétséges, hogy jó kezekben vagyok és magam is képes leszek szinten tartani egyensúlyi állapotot az Ön által adott gyakorlatokkal.
Mindemellett köszönöm a beszélgetéseket, melyek lelkileg is jó hatással voltak rám, minden kezelés után lelkileg is feltöltődtem.
Üdvözlettel: B. Magdolna “
“Évtizedek óta tartó fájdalmat szüntetett meg!
Kevés embernél tapasztalható az a rendkívüli szakmai alázat, ahogyan Ő dolgozik.
Méltósággal nyúl az emberi testhez. Nem megalázottan, hanem hálával jöttem ki a rendelőjéből.
Kedves, és empatikus.
A mai életvitelünkben luxus nem igénybevenni egy ilyen lehetőséget.
Köszönöm Tamás! “(B. Erzsébet)

 

„Jelentősen beszűkült vállmozgásaim és a fájdalom miatt fordultam orvoshoz. Három hónap után, mikor már túl volt pár fájdalomcsillapító kezelés és szteroidos injekció, a gyógytornász javasolt a manuálterápia. Ezek után kerestem fel Tamást, aki a számomra szükséges, egzakt módon magyarázza el a probléma okait, biomechanikai hátterét és különféle fogásokkal kezdte fellazítani a vállízületet, nyújtani a kötött izmokat. Az kezelés után már sikerült önállóan fejmagasságig emelni a karom és azóta is javulnak a mozgásaim. Nagyon hatékony módszer, ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd. (K. András)

 

„A második kezelés után a derék táji panaszaim kb. még 2 óra hosszat érződtek, de utána, mintha elvágták volna, jelenleg nem érzek fájdalmat. Köszönöm! (B. Judit)

 

„Szia Tamàs, nagyon örülök, hogy véletlenül rád találtam. Az utolsó kezelés, a craniosacralis, nagyon különleges volt és naaaaagyon jóóóót tett nekem!! Nagyon jó érzéked van hoozzà….?Köszönöm szépen!!!!” (O. Csilla)

 

„Hihetetlen. Hihetetlen, mondják barátaim, akik augusztusban látták a gerincsérvem miatt a fájdalomtól meggörnyedve közlekedni és mostanában a régi formámban sportolni.

Már egy gerincműtét is kilátásba volt helyezve, amikor rokoni tanácsra fölkerestem Rojik Tamást. Kezelései teljes panaszmentességet nyújtottak.

A családban csak mágusként emlegetem.

Köszönöm Mágus!” (Dr.K. Imre)

 

„Nagyon sokat köszönhetek Neked, Tomikám. Sok éves, progressszív kínjaimat enyhítette és megtanítottad nekem, hogyan lehet elérni, hogy öregségére ne nyomorodjon meg az ember. Fantasztikus energiát fektetsz a nagy szakértelemmel végzett munkába, ami busásan megtérül. Ez az, amit nem tudok eléggé megköszönni Neked. Kívánom, hogy ez a hivatásszeretet és emberség kísérje végig az életpályádat.” (Dr. K. Aranka)

 

“Éppen biciklizés közben gyakoroltam az egykerekezést, amikor a porban megcsúszott a bicikli kereke és olyan szerencsétlenül estem el, hogy kiugrott a bal vállam. Nagyon rosszul kezdtem magam érezni, és arra kértem a barátaimat, hogy vigyenek Tamáshoz, aki a nagybátyám. Szerencsére otthon volt, mikor elvittek hozzá már majdnem elájultam, de  Ő csak nyugodtan arra kért, hogy üljek le egy székre, majd nem tudom pontosan, hogyan csinálta, de egy gyors mozdulattal helyreugrasztotta vállam úgy, hogy szinte meg sem éreztem. Hatalmas megkönnyebbülés volt. Kicsit még lefeküdtem nála pihenni a nagy ijedtségre, ő még valamit magyarázott arról, hogy hogyan kellene majd megerősíteni a vállizmokat, de bevallom arra nem nagyon tudtam odafigyelni.

Pár hónappal később ismételten kificamodott ugyanaz a vállam, de sajnos akkor nem tudtam hozzá fordulni, mert külföldön volt, így kénytelen voltam elmenni a Sürgősségire, ahol ugyan szintén helyre rakták a vállam, de az koránt sem volt olyan kellemes. A kórházban azt mondták, hogy a szalagok a vállamban megnyúltak és ne erőltessem egy ideig.

Tamás javaslatára kezdtem el edzeni, és jelentős izomzatot sikerült felszednem magamra, és úgy érzem, hogy így a vállproblémáim is megszűntek.” (R. Balázs)

 

„Eszter vagyok, 67 éves. Már a 70-es  évektől kezdve, kisebb-nagyobb szünetekkel, de fokozatosan erősödve jelentkeztek fej és nyaki fájdalmaim, melyeken eleinte fájdalomcsillapító gyógyszerekkel próbáltam enyhíteni. Később, ismerőseim tanácsára elkezdem csontkovácshoz is járni. Ez kezdetben megkönnyebbülést okozott, a ropogtató érzés jólesően megnyugtatott, de sajnálatomra a heves migrének nem múltak el, és a csigolya-panaszaim hamarosan ismét jelentkeztek. Minden alkalommal féltem, hogy  “kitöri” a nyakam.

2008 szeptemberében jelentkeztem először Tamásnál, az akkor frissen készült, nyaki MRI felvételemmel, amelyen jól láthatók a porckorong kiboltosulások és a csigolyák peremére rakódott meszes csőr képződmények. Szokatlan volt az a figyelem, és  alaposság, ahogyan ő kezelt. Nem a gyors ropogtatáson és tekergetéseken volt a hangsúly, hanem egy sokkal lassúbb és türelmesebb mozgatáson. Úgy éreztem, hogy a csigolyáim fájdalmatlanul távolodnak el egymástól, miközben teljesen el tudtam lazulni, “át mertem adni a nyakam” , feltétlen bizalmat éreztem.

A kezelések hatására az évtizedek óta fennálló fejfájásom a második kezelés után teljesen  elmúlt, és az azóta eltelt 7 év alatt nem is jelentkezett. A kezelések eredménye, és a kialakult nagyon jó kapcsolat miatt, azóta is rendszeresen járok hozzá.

A kezelések hatékonyságát leginkább a neurológus orvosom kérésére 6 évvel később készült MRI felvételeknek a korábbiakkal való összehasonlítása igazolja, melyeken állapotbéli romlás szinte nem is vehető észre.” (S. Eszter)

 

„Vera vagyok, 65 éves. (Ülőmunkát végeztem aktív koromban, komoly izületi gyulladásos betegségeken is keresztülmentem)

Két éve nyaki gerincsérvekből adódó erős fájdalmaktól 3,5 hónapig szenvedtem a gyógyszerek, gyógytorna nem segített.

Egyik barátnőm – látva az állapotomat – Tamást javasolta, hiszen ő már évek óta jár hozzá kezelésekre.

Bár előbb találtam volna rá!

Első alkalommal még kicsit szorongtam, de teljesen fölösleges volt, hiszen szakértő keze alatt három kezelés után megszabadultam a fájdalmaktól.

Egy alkalommal, amikor elutaztam a bőröndömet alaposan megpakoltam, és vonatra emeltem, annyira meghúzódott az oldalam, alig tudtam vánszorogni. Végre, amikor újra hazaértem fölkerestem, egy komoly manuális kezelés során rendbe hozott.

Számomra ez szinte csodával ért fel, hiszen több évtizede az időnként rám törő erős fájdalomtól, gyulladástól, becsípődéstől – ami izomhúzódásból adódik – nagyon sokat szenvedtem. (Aki ismeri ezt az állapotot, az tudja ilyenkor minden mozgás pokoli fájdalommal jár)

Már havi rendszerességgel járok hozzá ”karbantartásra”, esetleges panaszaim gyógyítására.

Hozzáértéséről, szaktudásáról, felelősségteljes kezeléseiről, közvetlen kedves személyiségéről és kezeléséről, kényelmes helyszínéről csak dicsérő szavakkal tudok beszélni.

Őszintén tudom ajánlani Tamást!” (Á.Vera)